Poradna Bialetti Moka Express 2

Autor: | Vloženo: 30.12.2010 000 22:59 | Témata: Poradna Bialetti Moka Express 2

Kde jste se dočetli, že nelze použít na čistou kávu?

Povytažením vrchního ventilu a naplněním zásobníku na vodu po vrchní rysku připravíte klasické presso. Samozřejmě nedáváte do vrchní nádoby mléko.

  • 31. prosince 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    tento model je na přípravu cappuccina a latté. Dle použití ventilu. Nikde ani v návodu není psána příprava pro klasické espresso. Jako prodejci nemůžeme tento kávovar doporučovat pro klasickou přípravu kávy z důvodu pozdějších reklamací, jelikož na to nejsou kávovary Mukka primárně zameřeny. I v návodu stojí, že kávovar Mukka by navržený výhradně pro přípravu Cappuccina nebo Caffé Latte. Ale dle zkušeností od zákazníků vím, že ho někteří používají i na přípravu klasického pressa s tím, že nenalijí do horní nádobky mléko, jak také uvádíte. Vaši otázku bych ale změnil na: "Kde jste se dočetli, že lze použít na čistou kávu?". Můžete tedy kávovar libovolně na co chcete. Pokud se však kávovar poničí z důvodu používání jiným způsobem, než je uvedeno v návodu, nebute mít na reklamaci nárok. Ale i tak vám přeji příjemné vychutnání kávy připravené kávovarem Bialetti.

    S pozdravem
    David Franz

    YoungDesign.cz
    Bialetti.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (6)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.