Nejnovější recenze ze sekce Moka konvice
- Extrémně kvalitní
- Neprotýká
- Dělá velice chutný nápoj
- Konvička vypadá dobře, až na nějaký ten nedostatek
Konvička je dárek, tudíž by měla být jako nová. Což bohužel není. Je totiž v lakované části poškrábaná. Na dotaz prodejce, jestli se jedná o vrácené zboží, mi bylo sděleno, že nejedná, a konvice je nerozbalovaná a úplně nová.
Nevím jestli je to standardem u tohoto typu, ale mě osobně to za cenu 800,- dost vadí.
- Nefungovala
Dle očekávání vše ok
- velký objem
- pěkný vzhled
za tyto peníze kvalita je dostačující avšak okraje by mohly být trochu víc zabroušeny
Zatím hodnotím vzhled, který mě nadchl :) těším se na svou první kávu z konvičky, která je větší, než jsem předpokládala. Opravdu hezký výrobek a za velmi nízkou cenu.
- Klasika bez chyb
- Pro nejlepší výsledek vařte pomalu na nejmenší plamen
- Čištění, doporučuji hned po nalití kávy pořádně vypláchnout a vysušit útěrkou. Nezapomeňte, že i sítka jdou vyndat, což u jiných konvic často nejde.
- Výborná káva pro labužníky .
- Jednoduché a vynikající káva
Vynikající káva
- S ohledem na obdobný o jiného výrobce jsem s výrobkem po vyzkoušení plně spokojen
- Produkt přišel poskrabany a odřený
Kvalita materiálu přesně odpovídá ceně výrobku.
Je hodně lehká, tenká.
Neočekávejte kvalitní pevnost a hrubost materiálu.
Každopádně ceně to odpovídá.
Uvidíme, jak dlouho vydrží.
- Uvaří výbornou kávu
- dobré zkušenosti s menším obsahem
Tento produkt vaří dobrou kávu.
PRODUKT SLOUZI VYBORNE, JEN MI BYL DODAN PODKRABANY, SE VRYPY JAK JSEM UZ PSALA KDYBYCH KONVICKU NEPOTREBOVALA, URCITE BYCH JI VRATILA
Při vaření neskutečně smrdí.
- Klasika v moderním designu
Obdarovaný je spokojen.
Po prvním použití vypadlo těsnění a nejde již znovu nasadit, tedy konvička je nepoužitelná