Nejnovější recenze ze sekce Moka konvice
- Konvička vynikající, káva silná, lahodná. Upozornění pro ty, kteří nečtou návody a nemají dosud zkušenosti s hliníkovým nádobím:
- První konvičku jsem zničil v myčce, zčernala a již se mi ji nepodařilo vyčistit. Toto je moje druhá konvička...
- uvaří moc dobrou kávu, jednoduchá obsluha, kupuji výrobek již podruhé (po 17 letech používání)
- Pracuje jak má
- praktické - skvělá káva přímo do šálku
- Dostatečně masivní kloub víčka.
- Jednoduchá a rychlá příprava kávy
- Káva z moka konvice chutná skvěle
- Kultovní moka konvička, která vyrábí skvělou kávu.
- velký objem
- kvalitní Bialetti konvička
- je třeba větší síla na utáhnutí a povolení závitu
Plní svou funkci, ověřená značka.
- Káva z kávovaru je velmi chutná. Kdo pije kávu z "čtvrtlitráku", určitě si však zakupte kávovar NEJMÉNĚ na 6 šálků.
- lahodná káva
Kávovary používám již mnoho let a mohu je jen doporučit. Káva z nich je velmi chutná. Mám i malý kávovar (na 3 šálky,) který si s sebou vozím třeba ke známým. Moc lidí v mém okolí kávovar nepoužívá, prý to "dlouho trvá." Já však na kávu z něj nedám dopustit.
- Káva z kávovaru je velice chutná. Nejprve jsem si zakoupila kávovar na 3 šálky, ale do dvou měsíců jsem zakoupila i větší, na 9 šálků. Kdo pije kávu ve "čtvrtlitráku", určitě si kupte kávovar nejméně na 6 šálků, případně na 9.
nic
v pořádku
Doporučuji.
U Tescomy vždy kvalita, konvička skvělá
Funguje výborně
- Funguje dobře
Funkce bez problémů, pokud ale chcete opravdu 9 šálků, tak je třeba počítat s velikostí většího náprstku.
Pro moka konvici jsme se nadchli na dovolené v Itálii, výborná chuť kávy:-), chtěli jsme ji mít i doma.
- kvalitní produkt na obyčejné vařiče
- kvalitní provedení
- kvalitní zpracování
- skvělý návod na použití
- výborná káva z této konvičky
- Zkusil bych přidat hrubost mletí - pro začátečníka jako jsem já.
Moje první moka konvice, kterou jsem si koupil hlavně kvůli vycházkám na ryby, kde bych si chtěl také vychutnat dobrou kávu. Společně s mlýnkem toho mohu dosáhnout. Konvička je výborně zpracovaná a kvalitní. Zatím používám na sklokeramické desce, ale chci používat hlavně na plynu v přírodě. Káva je z konvice výborná. Konvička je na 6 šálků (pro mě na dva :-) )
Nevýhody nejsou a VŠEM doporučuji :)
T.S.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]