Nejnovější recenze ze sekce Moka konvice
Je to jedna z těch dražších ale vypadá hodně kvalitně, funguje bezvadně, proti jiné starší jiné značky mně připadá že trošku lépe filtruje
- už mám stejný typ už několik let, při denním používání pořád funguje bez problému
- Kvalita = max. spokojenost
ještě jsem nevyzkoušela
- úžasná, elegantní věcička je tahle malá konvička
- už jsem skoro zapomněla chuť dobré silné kávy,
- z této konvičky je káva opravdu chutná, silná a voňavá, musím se držet, abych se "neukafovala"
- obsah je akorát na ten můj "dvoudecák", což mně vyhovuje
- o žádné podstatné nevýhodě nevím, jen doporučuji těm, kteří rádi pijí kávu z pořádného kotlíku, ať raději zvolí konvičku z větším obsahem
- tedy - nebaví mě ji rozebírat a mít, ale co by jeden neudělal pro hrneček opravdu dobré kávy
Zatím co píšu toto malé hodnocení, už se mně zas "honí pusa" na trošku té "voňavé černoty"s trochou mlíčka,což mluví za vše.
Milujeme tuto konvicku a kavu z ni
Milujeme kafe z teto konvicky!
Káva je skvělá, dlouho hořká. Komunikace výborná, vyřízení rychlé a podle přání.
Moka konvička je výborná, jednoduchá příprava i čištění, splnila naše představy o dobré čerstvě mleté kávě. Velkou výhodou je, že díky malé 'velikosti' si ji můžete vzít s sebou na chatu/chalupu, na dovolenou, do kempu i na čundr. Doporučuji každému, kdo hledá chuť kávy jako espresso, ale nechce investovat 15 i více tisíc do kvalitního kávovaru. Léta jsme se ženou doma pili instantní kávu, vyzkoušeli všechny ty dražší značky i kapslový kávovar, ale nic se nevyrovná chuti profi espressa z kavárny. Moka konvička se jí velmi blíží pokud tedy oželíte pěnu na hladině.
je max na 2 kavy
- sikovny maly ale plne funkcny Dobra chutnav kavicka
- Hlinik - nezdrave.
- Super
Maximální spokojenost
- Jednoduchá obsluha
Při správném množství vody a včasném ztažení plamene mi káva vypěnila a vytekla ven (víčko je otevřené-má poměrně velký otvor), což se mi u jiných konviček s víčkem nestávalo. Když jsem ji odstavila dříve, žádná slibovaná pěna nebyla. Asi je potřeba celý cyklus vychytat.
Jinak káva je silná, jak u mocca konviček bývá.
Asi bych si ji příště nepořídila.
Byl to dárek, obdarovaná je s tímto výrobkem velmi spokojena. Já sama si tento výrobek chci koupit.
- Velmi dobrá a kvalitně připravená káva
- Jednoduchá obsluha
- Český návod je nutné stáhnout z webu, není úplně přesně přeložen
- Těsnící gumička jde hůře vyndat, hrozí poškození
Rozhodně doporučuji, chutná a kvalitně připravená káva za to stojí
- na indukci super rychlá
- presso to není, ale kávička z konvičky je výborná
- klidně jsem mohla koupit větší - toto je na 1 kávu pro mě
Zatím si nemohu na nic stěžovat... Jen jsem se lekla, že na indukci nefunguje, ale pak jsem ji trochu posunula na plotýnce a už to frčelo...
perfektní konvička na kávu, skladná, vhodná i na cesty, italská značka, což zaručuje přípravu dobré kávy
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »