Nejnovější recenze ze sekce Moka konvice
Káva je rychle hotová a velmi chutná.
BerlingerHaus BH-1974 300 ml
Přidáno: 24. prosince 2023
(naposledy upraveno 24. prosince 2023)
Zakoupeno v Berlingerhaus.cz
- Pěkný vzhled.
pro mě je to tak akorát na jeden šálek
Kupovala jsem mamince, je moc spokojená. Naše první elektrická Bialetka (předtím deLonghi, nebyla špatná, ale Bialetka je Bialetka, výsledná káva je prostě lepší). Buzení do vůně hotové kávy (Timer) ještě nevyzkoušeno, ale těšíme se na to.
Prostě funguje tak jak má.
je to dárek, zatím jsem ho nevyzkoušela ale vypadá krásně a kvalitně, snad udělá radost :-)
ventil tlakové komory netěsní tudíž je konvička nefunkční
Bialetti Moka Express 6
Přidáno: 26. listopadu 2023
(naposledy upraveno 26. listopadu 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
Má první zkušenost s moka konvicí. Objem vystačí na jeden standardní hrnek, zřejmě se těmi 6 porcemi myslí 6 espresso porcí. Příprava je rychlá a káva chutná.
Konvička je moc pěkná. Mám ji jako vánoční dárek a určitě potěší.
- vhodné na indukci, funguje jak má
- Z
- kvalitní zpracování, již mám druhou
- Vypadá opravdu hezky.
- Kvalitní zpracování (oproti levnějším kávovarům). Náše starší moka konvice se doslova rozpadla.
- Promyšlený design, dotažený do detailů. Cena odpovídá kvalitě.
- Široké dno - čas přípravy je kratší.
- Díky hlubokému sítku lze uvařit hodně silné kafe. Všechny chutě a vůně jsou intenzivní.
- Možnost dokoupit náhradní díly.
- Italové mají divnou představu o šesti šálcích kávy. Na naše poměry to jsou 2-3 šálky.
Velká spokojenost, všichni si pochvalují vynikající kávu.
- Mensi objem
V nabidce bych ocenila obdobny produkt na vetsi objem kavy.
Jako dárek, ještě nevyzkoušeno. Kvalita materiálu na první pohled nic moc... u této značky bývala lepší.
Produkt vaří tak jak jsem si představoval. Káva je černá jak nic a silná jak kulturista.
- Kafe je výborné!
- Obsah není na 3 šálky, ale jen jeden 1dcl
skvělá konvička na skvělou kávu
vynikající káva pro labužníky
já vím, že existují i levnější alternativy, ale bialetti konvičky používám už léta, tak proč měnit značku, když tato mi vyhovuje
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »